TOTALNI ŠOK: Preko vajbera dao ostavku i NAPUSTIO klub!
Igor Duljaj i Vladimir Gaćinović, Foto: Starsport

iznenada

TOTALNI ŠOK: Preko vajbera dao ostavku i NAPUSTIO klub!

Navijači besni zbog rastanka sa sjajnim trenerom

Objavljeno:

Napredak Kruševac ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije.

Ipak, "Čarapani" su imali iza sebe veoma turbulentan period u kojem su ostali bez trenera.

Iskusni stručnjak Vladimir Gaćinović napustio je iznenada klub posle debakla i poraza od Radnika iz Surdulice rezultatom 3:0.

Igor Duljaj i Vladimir Gaćinović
Igor Duljaj i Vladimir Gaćinovićfoto: Starsport

Predsednik Kruševljana Miloš Nenezić sada je otkrio i na koji način je Gaćinović otišao iz Napretka.

- Što se tiče same ostavke, to je jedno razočarenje. Pošto u javnosti ima nekih drugih interpretacija, istine radi, dao je ostavku preko vajber poruke. Možda je mislio da će neko da ga zove i da ga moli. Ja nisam taj. Prvo je trebalo da prenoći, pa da traži sastanak, ili da ga pozovem - rekao je Nenezić, a potom i dodao:

- Citiram: “Predsedniče, dobro veče. Izvinite ako vas uznemiravam ili vam oduzimam vreme. Želeo bih da vam se zahvalim na izuzetnoj saradnji sa vaše strane, poštovanju. Želeo bih da vas obavestim sa žaljenjem da nisam trener Napretka”. Toliko o istinitosti i načinu otkaza. Ovako klinci raskidaju veze u današnje vreme. Ovo neće puno da promeni moje mišljenje o treneru, cenim ga i dalje kao stručnjaka, pomogao nam je u određenom trenutku i na tome mu se zahvaljujem. Da nije bilo ovakvog gesta i načina odlaska iz Kluba, ostao bi nam u izuzetnom sećanju. Zameram mu, pored ovako neprimerenog odlaska iz kluba, što nije razvijao takozvani roster. Ograničio se na prvih 11 i još nekoliko igrača. Ostali – ništa, mlađe fudbalere je ostavio skroz po strani. Iskreno, podržali smo ga i mi, jer naš je stav da se treneru ne mešamo u koncepciju sastavljanja tima. I pre utakmice sa Radnikom, mi smo sa trenerom dogovorili dalju saradnju, čak i mnogo pre. Mesecima unapred smo po trenerovoj želji sastavljali tim za narednu sezonu, ko će da ostane, a ko treba da ide. Dogovarali smo se i oko plej – ofa, da počnemo da stvaramo tim za naredno prvenstvo. Iskorak je bio da stavimo Balevića da brani protiv Radnika. Dečko je po meni opravdao očekivanja, ima naravno još da uči, ali pokazao je svoju karakternu crtu i kao igrač i kao osoba.Ali, mi imamo i Pavla Mihajlovića, imamo i Lazara Miladinovića i druge, kojima treba dati šansu. Ali, snalazili smo se i u mnogo gorim situacijama. Trener Gaćinović je već završena epizoda, idemo dalje - zakjučio je Nenezić.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.